Tutustu tästä tuotevalikoimaan

Tuuliturbiinit - Hybridijärjestelmät - LED katuvalaistus

Omaa sähköä tuuliturbiinilla

Proscan tuuliturbinijärjestelmällä voit helposti ja tehokkaasti tuottaa omaa 220V sähköä. Suurin teho on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä Hybridijärjestelmiä, joilla voit päivittää oman vanhan aurinkokennojärjestemän tuuliturbiinilla uudeksi ja tehokkaaksi ja tuotat huomattavasti enemmän omaa uusiutuvaa puhdasta energiaa.

 

Omaa sähköä Hybridijärjestelmällä

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmään. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmiä. Hybridijärjestelmissä energiantuotanto lisääntyy huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön.

Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia 80-90% energiaa vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä lakkaa tuottamasta energiaa aktiivisesti vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa.

Joustava Hybridijärjestelmä

Kun järjestelmä on sääolosuhteiden takia alhaalla eikä voi tuottaa energiaa, kompensoituu tilanne kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta tarjolla ja syntyy ylituotantoa. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai ohjata sähköverkkoon, on-grid, nettomittauksena. Nettomittaus tarkoittaa, että tuotettu ylijäämä voidaan kytkeä sähköverkkoon ja käyttää sitten kun oma tuotanto on alhaalla. Verkkoyhteys edellyttää Proscanin pätevöidyn sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa. Tästä kaikesta voimme huolehtia puolestasi.

Suurin energiantuotto - Tyylikäs asennus

Asennus edellyttää maston ja järjestelmän sovituksen ympäristöön, jotta kokonaisuus on toimiva ja tehokas - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella.

Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä oman sähkön kulutusta. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan, missä asut ja millaiset olosuhteet siellä on. On kuitenkin selvää, että Proscanin hybridijärjestelmän avulla voit parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää olosuhteitasi ja näin alentaa energiakustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia – oman vihreän sähkön ansiosta.

Pro tuuliturbiinit

Pienet tuuliturbiinit antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa omaa sähköä, edistää puhtaampaa ympäristöä ja lopulta säästää rahaa. Me Proscanilla haluamme, että jokainen pystyy tuottamaan omaa sähköä ympäröivästä luonnosta. Suuri osa tästä energiasta on tuulessa. Tarjoamme ‎‎jälleenmyyjiemme kanssa korkealaatuisia ProStar ja WindStar tuuliturbiineja, niiden tehokkuus on korkea, ne ovat hiljaisia eivätkä vaadi rakennuslupia.‎‎ Kehitämme omia tuulivoimaloitamme ja mitoitamme ne Suomen keskituuliolosuhteisiin. Kaikki mallit alkavat tuottaa energiaa erittäin alhaisilla tuulennopeuksilla ja ovat ainutlaatuisen aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta markkinoiden hiljaisimpia tuuliturbiineja. Tämä mahdollistaa niiden sijoittamisen tiheään asutetulle alueelle. ‎‎Tarjoamme myös kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten invertterit, mastot, kaapelit, jne. Lue lisää pienistä tuuliturbiineistamme linkeistä "Tuuliturbiinit"

Valitse kokoonpano tai valmiiksi pakattu tehopaketti asennusta varten, tehoalue 400-10000W.‎

Windstar HY-400

Windstar HY-600

Windstar HY-1000

Windstar HY-5kW

Windstar HY-3000

Windstar HY-10kW

 

Tuulikukka Windstar HY-1000

 

 

Neuvoja tuuliturbiinin hankintaan
‎ ‎

‎ – Hyvä turbiini ei ole halpa joten tehot on ilmoitettava standardin mukaisessa keskituulessa 7m/s.
‎‎ – Osta vain niiltä, joilla on kokemusta
‎ ‎‎– Katso, mitä on toimitettu ja käytössä olevat asennukset‎
‎‎ – Älä luota tehoihin, ne ovat usein harhaanjohtavia‎
‎‎ – Jos mahdollista, käytä tuuliturbiinia aurinkokennojen täydennyksenä‎
‎‎ – Tarkista, että ympäristössä, johon suunnittelet tuuliturbiinia, on tarpeeksi tuulta‎
‎‎ –
Tarkista, että turbiinin melutaso on alhainen

‎ ‎
‎ Tehdään se yhdessä!‎

**************************************************************************************************


+358 (0)400 411107

E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

Takaisin: etusivu

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind()proscan.fi