Turbiinit - Hybridi-järjestelmät ja Aurinko panelit

 

Omaa sähköä tuuliturbiinilla ja aurinkokennolla

Windforce Hybridi-järjestelmällä voit helposti ja hauskasti tuottaa omaa sähkö. Suurin teho on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä Hybridi-järjestelmiä joissa kaikki sisältyy hintaan jotta voit helposti ja hauskasti tuottaa omaa uusiutuvaa puhdasta energiaa.

 

Tietoja Hybridi-järjestelmistämme

Hybridi-järjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmään. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Hybridi- järjestelmissä energiantuotanto lisääntyy huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön.

Oikein asennetulla hybridi-järjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia 80-90% energiaa vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä lakkaa tuotamasta energiaa aktiivisesti vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa.

Joustava järjestelmä

Kun järjestelmä on sääolosuhteiden takia alhaalla eikä voi tuottaa energiaa, kompensoituu tilanne kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta tarjolla ja syntyy ylituotantoa. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai ohjata sähköverkkoon, on-grid, nettomittauksena. Nettomittaus tarkoittaa että tuotettu ylijäämä voidaan kytkeä sähköverkkoon ja käyttää sitten kun oma tuotanto on alhaalla. Verkkoyhteys edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

Suurin energiantuotto - Tyylikäs asennus

Asennus edellyttää maston ja järjestelmän sovituksen ympäristöön jotta kokonaisuus on toimiva ja tehokas - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella.

Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä oman sähkön kulutusta. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan, missä asut ja millaiset olosuhteet siellä on. On kuitenkin selvää, että Windforcen hybridi-järjestelmän avulla voit parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää olosuhteitasi ja näin alentaa energiakustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia – oman vihreän sähkön ansiosta.

Hybridi-järjestelmät.....

Aurinkopanelit.....

 

Pienet tuuliturbiinit

Pienet tuuliturbiinit antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa omaa sähköä, edistää puhtaampaa ympäristöä ja lopulta säästää rahaa. Me Proscanilla haluamme, että jokainen pystyy tuottamaan omaa sähköä ympäröivästä luonnosta. Suuri osa tästä energiasta on tuulessa. ‎‎Tarjoamme pieniä korkealaatuisia tuuliturbiineja, niiden tehokkuus on korkea, ne ovat hiljaisia eivätkä vaadi rakennuslupia.‎‎ Kehitämme omia tuulivoimaloitamme ja mitoitamme ne Suomen keskituuli olosuhteisiin. Kaikki mallit alkavat tuottaa energiaa erittäin alhaisilla tuulennopeuksilla ja ovat ainutlaatuisen aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta samalla markkinoiden hiljaisimpia tuuliturbiineja. Tämä mahdollistaa niiden sijoittamisen tiheään asutetulle alueelle. ‎‎Tarjoamme myös kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten invertterit, mastot, kaapelit, akustot jne. Lue lisää pienistä tuuliturbiineistamme alla olevista linkeistä

Valitse kokoonpano tai valmiiksi pakattu tehopaketti asennusta varten, tehoalue 400-3000W.‎

 

Pieniet tuulivoimalat, tekniikka ja lisävarusteet

Windstar 400W

Windstar 600W

Windstar 3000W

Windstar 1000W

 

Tuulikukka Windstar 1000W

 

Neuvoja tuuliturbiinin hankintaan

‎ – Hyvä turbiini ei ole halpa
‎ ‎
‎ – Osta vain niiltä, joilla on kokemusta
‎ ‎
‎ – Katso, mitä on toimitettu ja käytössä olevat asennukset‎
‎ ‎
‎ – Älä luota tehoihin, ne ovat usein harhaanjohtavia‎
‎ ‎
‎ – Jos mahdollista, käytä tuuliturbiinia aurinkokennojen täydennyksenä‎
‎ ‎
‎ – Tarkista, että ympäristössä, johon suunnittelet tuuliturbiinia, on tarpeeksi tuulta‎

‎ ‎
‎ – Että turbiinin melutaso on alhainen
‎ ‎
‎ Tehdään se yhdessä!‎

***************************************************************************************************

Raul Wikström
B.Sc. Eng. & B.Sc. Econ.

+358 (0)400 411107

E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

 

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

Takaisin: tuotteet

 

 

 

Takaisin: etusivu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind()proscan.fi