Press Releases

Madison County Circuit Clerk's Office Chooses NETArchive From Alliance Storage Technologies, the leading provider of hybrid cloud data archiving solutions, announces a customer win at Madison County Circuit Clerk's Office in Madison County, Illinois, responsible for filing, recording and certifying state and local court cases and related court documents. Multiple Alliance Professional Archiving Systems are now installed to meet their requirements to protect, secure and ensure immediate and continued access to court data.

Lue lisää

US Healthcare case study. A major US health system and school of medicine rolls out distributed capture to 400+ locations

Lue lisää

Oxford university hospitals' digital transformation Oxford University Hospitals' HR Achieves Paper-Light Status, Digital Transformation

Lue lisää

Upscaling Medical Records Scanning Kodak Alaris offers a fast, flexible and cost effective solution to messy patient files and high volume scan needs

Lue lisää

Digitizing Medical Files in Record Time Kodak Alaris scanners treat the Royal Free Hospital’s medical records

Lue lisää

Data Archiving Leader Alliance Storage Technologies, Inc. Releases Revolutionary New Data Archiving Storage Solution

Lue lisää

Alliance Storage Technologies, Inc., a New Sony Optical Disc Archive Solutions Reseller, Plans to Revolutionize Data Archiving Technology

Lue lisää

Data Archiving Leader: Optical Technology Best Option for Data Archiving

Lue lisää

ARC Document Solutions Gains Speed, Accuracy and Reliability with Scanners from Kodak Alaris

Lue lisää

New Program for Plasmon Data Archiving Library Customers Designed to Enhance Customer Satisfaction

Lue lisää

Upland Software Ensures the Highest Standards for Reliability and Performance with Certification of Kodak Alaris Scanners

Lue lisää

Kodak Alaris Offers New Photo Scanning Options to Meet Changing Demands of Digital Imaging Professionals

Lue lisää

Lightspeed invests in a new high volume production scanning solution from Kodak Alaris saving money while broadening services offered to customers

Lue lisää

SRDx - New Dust and Scratch Removal - Specially suited for Epson scanners that do not have an infrared channel.

Lue lisää

Imaging Resource - Non-infrared Dust & Scratch Removal

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

Asiakirjaskannerit ja tiedon sähköinen tunnistus (Capture)

Proscan on riippumaton Capture- järjestelmän integraattori (SI). Toimimme tietohallintajärjestelmiä (EDM) toimttavien partnereiden tukena Suomessa ja Baltian markkinoilla. Kun loppukuluttajalla on tarve purkaa tietoa e-dokumentista tai skannatusta lomakkesta , Proscan räätälöi ja integroi Alaris Capture- sovellukset partnerin ECM järjestelmiin käyttäen IKodak Alaris skannaussovelluksia. Skannaukseen sopivat yleiset asiakirjaskannerit sekä MFP-laitteet.

Toimitamme myös Kodak alaris asiakirjaskannereita sekä Alliance Storage UDO optisia arkistointijärjestelmiä ja niitä ohjaavia ratkaisuja.

Asiakirja voi olla diakuva, negatiivi tai paperikuva, paperi- tai sähköinen dokumentti, kaavake, sähköposti tai liitteineen tai vaikka sähköinen faxi. Skannauksen ja digitoinnin jälkeen, asiakirjan sisältö ja kuvat siirtyvät automaattisesti asiakkaan tietohallintajärjestelmiin.

Toimitetut Kodak Alaris Capture-järjestelmät indeksoivat sekä tiivistävät skannatut materiaalit ja muuntavat esim. JPEG, XML, CSV tai Pdf-tiedostoiksi lähetettäväksi asiakkaan tietohallintajärjestelmiin.
Proscan tuottaa lisäarvoa, partnereiden toimittamiin tietohallintajärjestelmiin, integroimalla järjestelmiin digitoinnin ja tallennuksen sovellukset sekä tarjoamalla myös ylläpitosopimuksia Capture osiolle.

Sähköiset sovellukset nopeuttavat ja automatisoivat yrityksen palvelu- ja liiketoimintaprosesseja.

Päämiehemme ovat alansa kehittäjiä, jotka seuraavat jatkuvasti asiakkaittensa tarpeita. Patentoidut ja maailmalla palkitut digitointi-sovellukset automatisoivat ja helpottavat tiedonkeruuprosessia.

- Ratkaisumme tuovat lisäarvoa yritysten Alaris Capture-sovellusten käytölle leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat materiaalin sisällön tiedonkeruusta, tulkitsemisesta sekä jakelusta asiahallintajärjestelmiin. Myös kadonneiden kuvien ja asiakirjojen ongelma ratkeaa ja aikaa säästyy kun tieto löytyy helposti.

Missio

Proscan tuottaa lisäarvoa edustamalla ensiluokkaisia ja menestyviä  STT- (Sähköinen-Tiedon-Tunnistus) ohjelmistoja ja skannereita, jotka automatisoivat yritysten sähköisiä liiketoimintaprosesseja. Proscan on alansa edelläkävijä, joka seuraa jatkuvasti asiakkaittensa tarpeita.

Yritykset kykenevät tallentamaan manuaalisesti keskimäärin vain 10 % sähköisen materiaalin informaatiosta. Kun asiakirja on strukturoimatonta, ei käyttäjä pysty etsimään tai paikantamaan hakemaansa tietoa tai kuvia. Aika, joka käytetään tärkeän tiedon hakuun, on huomattava. Sillä aikaa kun tietoja haetaan, uuden projektin mahdollisuus voi jo olla menetty. Tämän lisäksi manuaalisesti haettu tieto maksaa. Yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot joutuvat keräämään tietoa tuhansista lähteistä päivittäin. Yritykset eivät aina tiedä kustannustehokkaasta keinosta automatisoida tämä prosessi.

Proscan tarjoaa tähän automaattisen asiakirjan tunnistusratkaisun. IRISCapture ja Kodak Alaris Capture STT-sovellukset ohjaavat automaattisesti tiedot skannatusta tai sähköisesta materiaalista, asiakkaan sähköiseen hallintajärjestelmään. Patentoidut ja maailmalla palkitut ratkaisut automatisoivat ja ohjaavat tiedonkeruuprosessia. Sovellukset tuovat lisäarvoa yritysten pääoman tuottoon leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat tiedon ja kuvien keruusta, käsittelystä, tulkitsemisesta sekä jakelusta. Samalla myös hävinneiden asiakirjojen ongelma ratkeaa ja aikaa säästyyi.

Useimmissa tapauksissa ratkaisuun panostetut resurssit maksavat (ROI) itsensä takaisin lyhyen ajan sisällä, kun Capture-sovellus otetaan käyttöön. Tiiviissä yhteistyössä partnereidemme kanssa, jotka edustavat johtavia tietohallintajärjestelmiä, autamme asiakkaita saavuttamaan tuntuvan kaupallisen hyödyn asentamalla heille Capture-sovelluksen tietohallintajärjestelmiän tueksi.

Visio 2019

Proscan tunnistetaan johtavana MFP ja asiakirjaskannereiden, arkistointijärjestelmien ja STT- (Sähköinen-Tiedon-Tunnistus) prosessin automatisoivien tuotteiden toimittajana Suomessa sekä Baltiassa. Proscan tunnetaan korkeasta osaamisesta, asiakastyytyväisyydestä ja innovatiivisuudesta. Asiakkaat pitävät Proscan Oy:tä luotettavana ja turvallisena liikekumppanina.

Proscanilla on partnereita/jälleenmyyjiä Suomessa sekä tukitomisto Baltiassa. Proscan on läsnä kaikilla kuva- ja asiakirjamarkkinoilla ja sillä on kattava partneriverkosto.

Proscan on houkutteleva työnantaja ja sillä on sitoutuneet, tavoiteorientoituneet työntekijät, joilla on korkeaa  digitoinnin ja tiedon tunnistuksen osaamista, kaikista kuvamateriaaleista ja asiakirjoista kaikkiin tietokantoihin.

Pyrimme tuottamaan jatkuvaa lisäarvoa asiakkaillemme, yhteistyöpartnereille sekä työntekijöillemme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2020