Turbiinitalo Proscanin missio on yksinkertainen!

Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden hyödyntää auringon ja tuulen yhteistä energiaa. Toimitamme korkealaatuisia tuuliturbiineja erikseen tai hybridi ratkaisuna aurinkokennojen kanssa.

Autamme asiakkaita ja Partnereitamme hankinta-, kokoonpano-, asennus- ja huoltoasioissa. Proscan tarjoaa, yhteistyössä Partnereiden kanssa, vain tuotteita, jotka olemme koonneet, testanneet ja toimittaneet itse sekä tietoa siitä miten nämä toimivat.

Proscan on käytettävissä ennen hankintaa järjestelmän mukauttamiseksi tarpeisiisi, mutta myös jos sinun on laajennettava, rakennettava uudelleen tai ylläpidettävä järjestelmääsi.
Proscan on turvallinen kumppani, joka auttaa sinua tekemään pitkän aikavälin sijoituksen tulevaisuutta varten.

Tuotteemme koostuvat pienistä tuuliturbiineista, lataussäätimistä sekä inverttereistä ja muista älykkäistä lisävarusteista, joiden avulla voit tuottaa omaa sähköä vain tuuliturbiinia käyttäen tai hybridiratkaisuna aurinkokennojen kanssa.

Uusiutuvat tuuli/aurinkoratkaisut tarjoavat päästötöntä energiaa ainutlaatuisen energiatehokkuuden ja alhaisen melutason myötä ja antavat sinulle myös edullisempia energialaskuja ja lisäksi ilmaista puhdasta energiaa.

Tutustu kotisivuihimme ja katso kuinka helppoa ja mukavaa on tuottaa omaa energiaa luonnon avulla. Voit vapaasti esittää kysymyksiä ja lähettää ne meille osoitteeseen prod@proscan.fi kun mietit tarvettasi ja kokoonpanoa ja pyydät tarjousta.

Toimitamme sinulle paluupostissa kyselykaavakkeen, jonka pohjalta kokoamme sinulle sopivan energiajärjestelmän.

Tervetuloa mukaan puhtaampaan  tulevaisuuteen!

 

****************************************************************************************


+358 (0)400 411107
E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

 

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 


 

Takaisin: etusivu

 

 

 

 

 

Copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi