Press Releases

10.10.2016 Kodak Alaris Expands Scanner Portfolio Further to Drive Digital Transformation

Lue lisää

12.8.2016 Kodak Alaris Helps Customers Rein in Data Chaos to Capture Growth

30.6.2016 Data Archiving Leader Alliance Storage Technologies, Inc. Releases Revolutionary New Data Archiving Storage Solution

Lue lisää

22.6.2016 Alliance Storage Technologies, Inc., a New Sony Optical Disc Archive Solutions Reseller, Plans to Revolutionize Data Archiving Technology

Lue lisää

7.6.2016 Data Archiving Leader: Optical Technology Best Option for Data Archiving

Lue lisää

8.6.2016 ARC Document Solutions Gains Speed, Accuracy and Reliability with Scanners from Kodak Alaris

Lue lisää

31.5.2016 New Program for Plasmon Data Archiving Library Customers Designed to Enhance Customer Satisfaction

Lue lisää

24.5.2016 Upland Software Ensures the Highest Standards for Reliability and Performance with Certification of Kodak Alaris Scanners

Lue lisää

5.5.2016 Kodak Alaris Offers New Photo Scanning Options to Meet Changing Demands of Digital Imaging Professionals

Lue lisää

8.2.2016 Lightspeed invests in a new high volume production scanning solution from Kodak Alaris saving money while broadening services offered to customers

Lue lisää

3.2.2016 SRDx - New Dust and Scratch Removal - Specially suited for Epson scanners that do not have an infrared channel.

Lue lisää

3.2.20166.1.2016 Buyers Lab Honors Kodak Alaris with 2016 Scanner Line of the Year and Three Winter Pick Awards

Lue lisää

21.1.2016 Imaging Resource - Non-infrared Dust & Scratch Removal

Lue lisää

8.1.2016 EzeScan to support Kodak Capture Pro Software with advanced integration connectors to eliminate manual processes and increase data accuracy

Lue lisää

5.1.2016 Kodak Alaris Takes Advantage of Google’s Weave IoT Platform to Simplify Document Capture for Mobile and Web Connected Users

Lue lisää

 

 

 

 

 

Asiakirjaskannerit ja tiedon sähköinen tunnistus (Capture)

Proscan on riippumaton Capture- järjestelmän integraattori (SI). Toimimme tietohallintajärjestelmiä (EDM) toimttavien partnereiden tukena Suomessa ja Baltian markkinoilla. Kun loppukuluttajalla on tarve purkaa tietoa e-dokumentista tai skannatusta lomakkesta , Proscan räätälöi ja integroi Capture- sovellukset partnerin ECM järjestelmiin käyttäen Teleform, IRIS tai Kodak skannaussovelluksia. Skannaukseen sopivat yleiset asiakirjaskannerit sekä MFP-laitteet.

Toimitamme myös Kodak ja HP asiakirjaskannereita sekä Plasmon UDO optisia arkistointijärjestelmiä ja niitä ohjaavia ratkaisuja.

Asiakirja voi olla diakuva, negatiivi tai paperikuva, paperi- tai sähköinen dokumentti, kaavake, sähköposti liitteineen tai vaikka sähköinen faxi. Skannauksen ja digitoinnin jälkeen, asiakirjan sisältö ja kuvat siirtyvät automaattisesti asiakkaan tietohallintajärjestelmiin.

Toimitetut Capture-järjestelmät indeksoivat sekä tiivistävät skannatut materiaalit ja muuntavat esim. JPEG, XML, CSV tai Pdf-tiedostoiksi lähetettäväksi asiakkaan tietohallintajärjestelmiin.


Proscan tuottaa lisäarvoa, partnereiden toimittamiin tietohallintajärjestelmiin, integroimalla järjestelmiin digitoinnin ja tallennuksen sovellukset sekä tarjoamalla myös ylläpitosopimuksia Capture osiolle.

Sähköiset sovellukset nopeuttavat ja automatisoivat yrityksen palvelu- ja liiketoimintaprosesseja.

Päämiehemme ovat alansa kehittäjiä, jotka seuraavat jatkuvasti asiakkaittensa tarpeita. Patentoidut ja maailmalla palkitut digitointi-sovellukset automatisoivat ja helpottavat tiedonkeruuprosessia.

- Ratkaisumme tuovat lisäarvoa yritysten Capture-sovellusten käytölle leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat materiaalin sisällön tiedonkeruusta, tulkitsemisesta sekä jakelusta asiahallintajärjestelmiin. Myös kadonneiden kuvien ja asiakirjojen ongelma ratkeaa ja aikaa säästyy kun tieto löytyy helposti.

Missio

Proscan tuottaa lisäarvoa edustamalla ensiluokkaisia ja menestyviä  STT- (Sähköinen-Tiedon-Tunnistus) ohjelmistoja ja skannereita, jotka automatisoivat yritysten sähköisiä liiketoimintaprosesseja. Proscan on alansa edelläkävijä, joka seuraa jatkuvasti asiakkaittensa tarpeita.

Yritykset kykenevät tallentamaan manuaalisesti keskimäärin vain 10 % sähköisen materiaalin informaatiosta. Kun asiakirja on strukturoimatonta, ei käyttäjä pysty etsimään tai paikantamaan hakemaansa tietoa tai kuvia. Aika, joka käytetään tärkeän tiedon hakuun, on huomattava. Sillä aikaa kun tietoja haetaan, uuden projektin mahdollisuus voi jo olla menetty. Tämän lisäksi manuaalisesti haettu tieto maksaa. Yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot joutuvat keräämään tietoa tuhansista lähteistä päivittäin. Yritykset eivät aina tiedä kustannustehokkaasta keinosta automatisoida tämä prosessi.

Proscan tarjoaa tähän automaattisen asiakirjan tunnistusratkaisun. Teleform, IRISCapture ja Kodak Capture STT-sovellukset ohjaavat automaattisesti tiedot skannatusta tai sähköisesta materiaalista, asiakkaan sähköiseen hallintajärjestelmään. Patentoidut ja maailmalla palkitut ratkaisut automatisoivat ja ohjaavat tiedonkeruuprosessia. Sovellukset tuovat lisäarvoa yritysten pääoman tuottoon leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat tiedon ja kuvien keruusta, käsittelystä, tulkitsemisesta sekä jakelusta. Samalla myös hävinneiden asiakirjojen ongelma ratkeaa ja aikaa säästyyi.

Useimmissa tapauksissa ratkaisuun panostetut resurssit maksavat (ROI) itsensä takaisin lyhyen ajan sisällä, kun Capture-sovellus otetaan käyttöön. Tiiviissä yhteistyössä partnereidemme kanssa, jotka edustavat johtavia tietohallintajärjestelmiä, autamme asiakkaita saavuttamaan tuntuvan kaupallisen hyödyn asentamalla heille Capture-sovelluksen tietohallintajärjestelmiän tueksi.

Visio 2017

Proscan tunnistetaan johtavana MFP ja asiakirjaskannereiden, arkistointijärjestelmien ja STT- (Sähköinen-Tiedon-Tunnistus) prosessin automatisoivien tuotteiden toimittajana Suomessa sekä Baltiassa. Proscan tunnetaan korkeasta osaamisesta, asiakastyytyväisyydestä ja innovatiivisuudesta. Asiakkaat pitävät Proscan Oy:tä luotettavana ja turvallisena liikekumppanina.

Proscanilla on partnereita/jälleenmyyjiä Suomessa sekä tukitomisto Baltiassa. Proscan on läsnä kaikilla kuva- ja asiakirjamarkkinoilla ja sillä on kattava partneriverkosto.

Proscan on houkutteleva työnantaja ja sillä on sitoutuneet, tavoiteorientoituneet työntekijät, joilla on korkeaa  digitoinnin ja tiedon tunnistuksen osaamista, kaikista kuvamateriaaleista ja asiakirjoista kaikkiin tietokantoihin.

Pyrimme tuottamaan jatkuvaa lisäarvoa asiakkaillemme, yhteistyöpartnereille sekä työntekijöillemme.

 

 

 www.proscan.fi | © Proscan 2016 | Sivukartta | Partner Extranet