Projekti‎t

Päämiehemme, Windforce, työskentelee Ruotsissa useiden tuuli- ja aurinkoenergia projektin parissa projektien parissa. Alla voit tutustua muutamiin ja inspiroitua. Kun suunnittelet projektia tai visiota ilmastofiksusti tuotetusta puhtaasta energiasta, ‎ota meihin yhteyttä niin voimme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi!‎

Valitut projektit‎

Projekt Falkenberg

‎Verkkoon kytketyt aurinkokennot Falkenbergissä‎

‎Falkenbergin ulkopuolella sijaitsevalla maatilalla Windforce on asentanut 5 kW aurinkokennon asuintalon katolle. ‎
‎ Järjestelmä koostuu 22 tehokkaasta aurinkopaneelista ja verkkoon kytketystä invertteristä, on-grid, sekä sulake kaapeista ja kytkimistä‎
‎Sähkö ilman laskuja ja päästöjä! ‎

Hyvä sijoitus tulevaisuuteen!‎
Projekt Skövde

Aurinkokennot Skövdessä‎

‎Skultorpiin, aivan Skövden ulkopuolelle on asennettu 5kW aurinkikennosto. ‎
‎Asennus alkoi heti toimia ja yhteyden saatuan tuotti 4.2kW yhden minuutin aikana. ‎

‎ ‎

Projekt Katrineholm

Tuulitähti- ja tuulipuut kukkulalla Katrineholmissa‎

‎Katrineholmin Egen El-puiston "Kullenissa" Windforce asensi Windstar 3000:n MPPT-ohjaimella sekä tuulipuun, jonka yläosassa on Windflower 48V ja oksilla kaksi pientä 24 V:n tuuliturbiinia. Puun sähkö syötetään ohjaimen, paristojen ja invertterien kautta verkkoon, on-grid. ‎
‎ ‎

Projekt Helsingborg

‎Aurinkokennot taidetakomossa Helsingborgissa‎

Aivan Helsingborgin ulkopuolella Windforce on asentanut aurinkokennot taidetakomon katolle.
Yhteensä 8 paneelia tuottavat 1800 W verkkoon, on-grid, invertterien kautta.
Projekt Ekedalensskola

‎Ekedalenin koulun aurinko- ja tuulipuisto

Tidaholmin kunnan Ekedalenin kouluun on asennettu pieni aurinkokennovoimala sekä Windstar tuuliturbiini.
Tämä laitos näyttää koulun oppilaille, miten energiaa voidaan tuottaa tuhoamatta luontoa.
Koulun oppilaat ovat lisäksi myös tehneet opintovierailua Windforcen testilaitokseen, jossa he esittivät monia mielenkiintoisia kysymyksiä.
Projekt Marstrand

Aurinkosähkövoimala venevajassa Marstrandin ulkopuolella

Aivan Marstrandin ulkopuolella Windforce on asentanut, on-grid, aurinkovoimalan jossa on 5 aurinkopaneelia, joissa on 235 W / kennosto ja 5 Enecsys invertteriä.
Sillan kulmaan on pystytetty Tuulikukka tuuliturbiini keväällä 2013.

Vakuumrör Lidköping

Tyhjiöputken aurinkokeräin Lidköpingissä‎

‎Laitos täydentää jo asennettua maalämpöjärjestelmää ja lämmittää porausreikää kesäkuukausina aurinkokennon ylimääräisellä energialla. ‎
‎ ‎

Projekt Ramsvik

‎8 kW aurinkokennoja Ramsvikissa.

Länsirannikon Ramsvikissa Windforce on asentanut 8 kW aurinkopaleleita. Myöhemmin järjestelmää täydennettiin Windstar 3000 tuuliturbiinilla sekä kahdella vedenlämmitin tyhjiöputkimoduulilla, jotka ovat erittäin hyvä lisä energiantuotantoon pilvisinä päivinä.
Mahdollinen sähkön ylijäämä liitetään paikalliseen sähköverkkoon, on-grid.

Solceller Lidköping

‎Windstar asennus Lidköpingiin ‎

Windforce on asentanut Windstarin ‎Lidköpingin ulkopuolella sijaitsevalle Läckön linnalle. ‎
‎Masto on 12-metrinen puhelinpylväs, joka toimii tähän tarkoitukseem hyvin, jos et voi tai halua maksaa tehdasvalmisteisesta mastosta. ‎

Solceller Lidköping

‎Aurinkokennot Lidköpingissä‎

Lidköpingissä Windforce on asentanut hieman yli 1 kW aurinkopaneelin sekä 5 Enecsysin mini invertterin, yksi per paneli.
Yhteensä asennus syöttää verkkoon, on-grid, enimmillään noin 1100W.

Vakuumrör Tidaholm

Aurinkolämmitys Tidasaaressa‎

Tidasaaressa on panostettu lämmitykseen ja kuuman veden tyhjiöputkistojärjestelmään. Asiakas on itse asentanut pukistot lisätehona pystysuoraan kattilahuoneen seinälle tyhjiöputkisto lämmönkeryyta varten kun aurinko on talvella matalalla. ‎
‎ ‎

Projekt Skara

‎Verkkoon kytketty aurinkokennosto huvilan katoilla Skarassa‎

‎Aivan Skaran ulkopuolella Windforce on asentanut hieman yli 4 kW:n verkkoon on-grid kytketyn aurinkovoimalan.
Järjestelmä koostuu 18 kpl 230W aurinkokennosta, joista jokainen on kytketty Fronius-invertteriin. Sen arvioidaan tuottavan yli 4000 kWh vuodessa seuraavien 25 vuoden aikana.
Erittäin hyvä sijoitus tulevaisuuteen!

Projekt Krokslätt

‎Tuulikukka Windstar toimistorakennuksessa ‎

‎Krokslätts industrieriin toimistorakennuksen katolle, Göteborgin Mölndalsvägenissä, Windforce on asentanut Tuulikuka Windstar tuuliturbiinin testikäyttöön nähdäkseen miten se selviytyy kaupunkiympäristöissä, jossa on korkea turbulenssi.
Meillä on suuret odotukset, että tämä ainutlaatuisesti suunniteltu tuuliturbiini pystyy käsittelemään turbulenssi olosuhteet hyvin verrattuna tavallisiin turbiineihin.
Tuulikukka-roottori on maston keskustan takana, mikä tarkoittaa, että se ei menetä tuulen suuntaa yhtä helposti ja pystyy siksi käsittelemään turbulenttituulta paljon vakaammin
.

Projekt Humla

‎Hybriditehdas Humlassa ‎

Pitkän matkan päässä lähimmästä paikallisesta sähköverkoverkosta tarvitaan suuria ponnisteluja yhteyden muodostamiseksi ja tämä aiheuttaa suuria kustannuksia. Harvat verkkoyhtiöt ovat halukkaita käyttämään resursseja, joita tarvitaan yksittäisten kesämökkien tai talojen yhdistämiseen kaukana sähköverkosta.
Oltuaan yhteydessä Windforceen, tämän pienen kesämökin omistaja Falköpingin ulkopuolella on tullut omavaraiseksi sähkön suhteen murto-osalla paikallisverkkoon liittämisen kustannuksista.

Pieni Windstar tuuliturbiini akkujen lataukseen sekä 8 aurinkopaneelia ja hybridiohjainta kattavat kesän tarpeet ja paljon muuta. (kuva on otettu asennuksen aikana, sen jälkeen on lisätty 4 paneelia)
Tämän mukavan torpan omistajat ostivat sähköpolkupyörän, jonka he lataavat aurinkokennojen avulla.
Ympyrä on suljettu!
Sähkön tarjoamat mukavuudet tulivat omistajien ulottuville vaikuttamatta kielteisesti omaantuntoon tai luontoon.

Sähköä saadaan nyt ilman laskuja ja päästöjä!

Solcellsanläggning i Axvall

‎Aurinkoenergiaa Axvallissa‎

‎Windforce on yhdessä Vallebygdens Energian kanssa asentanut suuren aurinkokennovoimalan Vallebygdens Energin toimiston katolle. Vallebygdens Energia on pieni paikallinen sähköntoimittaja ja paikallisverkon omistaja. He ottivat Windforceen yhteyttä pyysivät asentamaan uusiutuvaa energiaa oman sähköverkon tueksi.

Nyt laitosta arvioidaan pitkällä aikavälillä ja Vallebygdens Energ haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden toimittaa Windforce ratkaisu oman sähkön tuottamiseksi. Tämä tehtävä oli meille erityisen mielenkiintoinen, koska asiakkaana on sähköyhtiö, joka päätti ottaa askeleen kohti pienimuotoista tuuli- ja aurinkoenergian järjestelmiä asiakkailleen.Hanke on herättänyt paljon huomiota ja uskomme useampiin seuraajiin.

Solcellsanläggning Onsala

Onsalassa‎, meren rannalla aurinkosähkötehdas

‎Meren rannalla Onsalassa on partnerimme GlobalHusin mielenkiintoinen huvila. Huvilaan on asennettu suuri Windforce järjestelmä aurinkosähkölle. Pitkällä aikavälillä järjestelmään liitetään myös Windstar tuuliturbiini. Tavoitteena on luoda plus-energiatalo. Meren läheisyys tekee tuuli- ja aurinkoenergian talteenotosta erityisen edullista.

Konceptanläggning i Falköping

‎Konseptilaitos Falköpingissä‎

‎Falköpingin ulkopuolella Windforce ja asiakas ovat asentaneet konseptivoimalan. Tällä arvioidaan erilaisia järjestelmäratkaisuja, joissa on yhdistetty aurinko- ja tuulivoima. Olemme muun muassa asentaneet pienen tuuliturbiinin mäntyyn.

Tämän konseptivoimalan tarkoituksena on arvioida järjestelmiemme eri komponentteja ja nähdä vaikuttaako puuhun asennettu tuuliturbiiniin negatiivisesti. Asennus on houkutteleva ja sulautuu ympäristöön harmonisella tavalla. Mänty on 12 metriä korkea ja seisoo suhteellisen tuulisessa paikassa. Voimala sisältää myös ominaisuuksia ensimmäisestä Windforce V3-pienvoimalan kokonaisuudesta.

Självförsörjande sommarstuga

Omavarainen kesämökki‎

‎Falköpingin ulkopuolella sijaitsevan järven rannalla tämän viehättävän kesämökin omistaja on päättänyt olla omavarainen ja ympäristöystävällinen puhtaan täysin ilmaisen aurinkosähköenergian tuottaja. Windforce sai tehtäväkseen toimittaa sopivan sähkövoimalan, joka kattaisi päivittäiset sähkön tarpeet kesämökillä. Suhteellisen alhaisen sähkönkulutuksen vuoksi valitsimme pienen järjestelmän, joka koostuu kahdesta aurinkopaneelista, jotka ovat asennettu omiin telineisiin ja kytketty kesämökin ulkopuolelle sijoitettuun akkuun.

Nyt omistaja voi nauttia puhtaasta energiasta ilman paikallista verkkosähkön toimittajaa. Tämä on todella huoletonta maalaiselämää.

Solcellsanläggning på garagetak i Onsala

Aurinkosähköjärjestelmä autotallin katolla Onsalassa‎

Göteborgin eteläpuolella Onsalassa sijaitsevaan autotalliin Windforce on asentanut yhteensä 2,5 kW:n aurinkopanelivoimalan. Laitoksen arvioidaan tuottavan noin 2500 kWh vuodessa ruotsalaisista aurinkopaneeleista. Toivotamme nyt ja vielä pitkään omistajille useita tunteja vihreää sähköntuotantoa

Tidaholm 6kWyhden

Aurinkosähkövoimala Tidasaaressa‎

Tidaholmissa Windforce on koonnut asiakkaalle yhden kokonaisratkaisun, 6 kW:n aurinkovoimalan joka sisältää 26 aurinkopaneelia.‎

Hybridsystem vid Naturbruksgymnasium

Hybridijärjestelmä Naturbruks lukiossa‎

‎Yhdessä Naturbruks lukion kanssa Windforce on asentanut Hybridi-järjestelmän, lisätietoja tulee.‎

Windstar 3000 on grid instalerad på ett fält utanför Tidaholm

‎Windstar 3000 verkossa, on-grid ‎

Tidaholmin ulkopuolelle asennettu ‎Windstar 3000 liitetty sähköverkkoon

OKQ8 Landvetter

Aurinkokennot OKQ8:ssa - Landvetter‎

Aurinkokennot 2000 wattia OKQ8:ssa - Landvetter‎

Windstar 3000 on grid

Hybridiasema

‎Tidaholmissa ‎verkkoon liitetty on-grid hybriditehdas. Windstar 3000 w ja 2000 watin aurinkokennot

Hybridanläggning i lofoten - Norge

‎Hybridiasema Lofotenilla - Norja‎

Windstar 3000 off-grid ja 2800 off-grid aurinkokennoa asennettu Norjaan ‎Lofooteniin.

Windstar 3000 on grid.  chalmers tekniska hög skola Göteborg

Winstar 3000 - Chalmers‎

‎Chalmersin teknillisessä yliopistossa Göteborgissa‎ on verkkoon liitetty on-grid Windstar 3000 tuuliturbiini.

Vindblomma on grid. Monterad på en brygga tillsammans med 1500 watt solceller på vägen mot Marstrand

‎Tuulikukka + Aurinkokennot Marstrandissa‎

Tuulikukka Windstar, on-grid, asennettu laiturille yhdessä 1500 watin aurinkokennojen kanssa ‎Marstrandissa.

Här bygger vi ett nytt skowroom för våra produkter utan för Lidköping   I bakgrunden masten för windstar 3000 on grid

Showroom Lidköping

‎Lidköpingin ulkopuolelle rakennamme uutta näyttelytilaa tuotteillemme. Masto ja Windstar 3000, on-grid. ‎

Energigymnasiet i gällevare - Windstar 1000 of grid, 700 watt solceller of grid  mppt kontroller rekondat truck batteri mm

Energialukioon Jällivaaralle

‎Jällivaaran energialukiolle Windstar 1000, off-grid, 2000 watin aurinkokennot, off-grid, MPPT-ohjain trukin kennostettujen akkujen latausta varten ym.‎

Energigymnasiet i gällevare - Windstar 1000 of grid, 700 watt solceller of grid  mppt kontroller rekondat truck batteri mm

Koulu Östhammarissa‎

Koulu Östhammarissa. 2 kpl Windstar 1000, off-grid, 2000 watin aurinkokennot, MTTP-ohjaus ym.‎

Göteborg Windstar 3000 off grid 1600 vatt solceller rekondat truck batteri mppt mm

‎Windstar 3000 Göteborg‎

‎Windstar 3000, off grid, 1600 wattia aurinkopaneli, kennostettujen kuorma-autoakkujen lataus, MPPT ym. ‎

Windstar 3000 of grid  2000 watt solceller of grid mppt kontroler mm

Hybridijärjestelmät Falunissa‎

‎Windstar 3000, off-grid, 2000 watin aurinkopaneli, off-grid, MPPT-ohjain ym. ‎

Kungängsgymnasiet Sala

‎Kungängs lukio‎

Kungängs lukio Sala, Windstar, off-grid ‎

Nya tessinge skolan Linköping

Uusi Tessingen koulu Linköping‎issä

Uudessa Tessingen koulussa Linköpingissä asensimme 3 kpl Tuulikukkaa Windstar, on-grid. Asennettu katolle yhdessä 3 kpl 240 watin aurinkokennoa mikro inverttereillä ym. Opiskelijat kirjaavat ja seuraavat ohjauslaitteiden lukemat

Windstar 3000 of grid med 10 ,3 m hydral mast 2000 vatt solceller

Mosstorp Eksjö

Windstar 3000, off grid, masto 10,3 m hydralmast, 2000 wattia aurinkopaneli

4kW Örebro frontius 5000

4kW Örebro Fronius 5000

‎Aurinkopaneli 4000 wattia Örebrossa‎

1500 Watt Garage i Säby

‎1500 wattia kohteessa Säby‎

‎1500 watin aurinkopaneli autotallin katolla, talviasennus‎

Tuulikukat käynnissä Tessingeskolanissa

Tuulikukat käynnissä Tessinge koulussa ‎

‎Nyt kaikki kolme Tuulikukkaa Windstar turbiinia ovat toiminnassa Tessinge koulussa yhdessä kolmen aurinkopanelin kanssa. Oppilaat voivat seurata koulun tekniikkahuoneessa kuinka suuren osan järjestelmä syöttää koko koulun kulutuksesta.‎

Tuulikukka verkkoon asennettu omalle sähkömäelle Katrineholmissa

Tuulikukka on-grid asennettu Katrineholmiin‎

‎Tuulikukka Windstar, on-grid, asennettu omalle kumpareelle Katrineholmissa‎

Tuulikukka länsirannikolle asennetussa ruudukossa
Tuulikukka on-grid asennettu länsirannikolle

Vindblomma i Tjrn

 

 

Tuulikukka asennettu Tjörniin‎

 

 

 

 

 

*********************************************************************************************************************


+358 (0)400 411107
E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

 

 

Copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind()proscan.fi