Hybridijärjestelmät, aurinko- ja tuulinergiaa

Sähköä tuuliturbiineilla ja aurinkokennoilla

Proscan hybridijärjestelmällä voit helposti ja mukavasti tuottaa omaa sähköä. Paras tehokkuus on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä energiajärjestelmiä, joissa kaikki sisältyy hintaan, jotta voit edullisesti tuottaa omaa uusiutuvaa energiaa. Alla voit lukea tarkempia tietoja hybridijärjestelmistämme ja lähettää tilauksia tai tarjouspyyntöjä tarvekartoituskaavakkeen kautta.

 

Tietoja hybridijärjestelmistämme

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmiin. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Yhdistetyissä hybrideissä energiantuotanto on lisääntynyt huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön. Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia energiaa 80-90% vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä lakkaa tuottamasta aktiivisesti energiaa vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa.

 

Joustava järjestelmä

Aikaa, jolloin järjestelmä ei voi tuottaa energiaa, kompensoi se, että silloin kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta, saat ylituotannon. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai käyttää tavallista sähköverkkoa nettomittaukseen. Nettomittaus tarkoittaa, että tuotettu ylijäämä voidaan lähettää sähköverkkoon ja palauttaa sitten kun oma tuotanto ei riitä. Verkkoyhteys edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

 

Maksimaalinen tuotto - Tyylikäs asennus

Mukautettujen mastojen ja tuotteiden sovituksen ansiosta asennus ei ole vain toimivaa ja tehokasta - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella. Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä sähköntoimitustasi. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan missä asut ja millaiset olosuhteet siellä ovat. On kuitenkin selvää, että Proscan hybridijärjestelmän avulla voit hyödyntää olosuhteitasi parhaalla mahdollisella tavalla, alentaa energiakustannuksiasi ja vähentää ympäristövaikutuksiasi – oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

 

Näin tuulivoimajärjestelmät toimivat

Se, miten tuuliturbiinit ja aurinkopaneelit toimivat pienimuotoisissa energiajärjestelmissä on itse asiassa melko yksinkertaista. Sama koskee oman sähkön tuottamista, se ei ole niin monimutkaista kuin ensin luulet. Alla on selitys.

 

Tekniikka

Energiajärjestelmä koostuu pääasiassa neljästä pääkomponentista: tuuliturbiineista, aurinkopaneeleista, akuista ja inverttereistä, jotka on kytketty mastoon ja maahan upotetuilla kestävillä kaapeleilla.

Tuuliturbiini

Kompakti ja tehokas tuuliturbiini on suunniteltu taltioimaan maksimaalista energiaa yleisimmistä tuuliolosuhteista. Tuuliturbiinin generaattorissa tuulienergia muunnetaan sähköksi.

 

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit imevät energiaa auringosta vaikka aurinko olisi osittain pilvien peitossa. Aurinkopaneelien aurinkokennot muuntavat aurinkoenergian sähköenergiaksi ilman päästöjä.

 

Akkupaketti

Vaihtoehto verkkoliitännälle on akusto. Akku varastoi tuuliturbiiniilla ja aurinkopaneeleilla tuottamasi energian. Akku toimii myös varmuusvarastona. Päivinä jolloin tuotat ylimääräistä, energia varastoidaan akkuun, jotta voit käyttää sitä päivinä, jolloin järjestelmäsi ei pysty tuottamaan tarpeeksi energiaa.

 

Invertteri ja verkkoliitäntä

Tuuliturbiini- ja aurinkopaneelit tuottavat yleensä sähköä 12- 24 V tai 48 V:ssa. Jotta voit käyttää sähköä kotonasi, asennamme invertterin, joka muuntaa kaiken automaattisesti normaaliksi 230 V jännitteeksi. Myös liitäntä paikalliseen verkkoon on mahdollista. Liitäntä edellyttää nettomittausta, mikä tarkoittaa, että sähköylijäämäsi lähetetään sähköverkkoon verkkoinvertterin kautta. Tällä tavoin voit käyttää itse tuottamaasi sähköä samalla kun saat korvauksen tuottamastasi ylijäämästä. Esimerkiksi niinä päivinä kun on aurinkoista ja hyvin tuulista. Tämä edellyttää kuitenkin sopimusta sähköntoimittajan ja verkon omistajan kanssa, joten tarkista ensin heiltä.

 

Puhdas energia

Talosi toimii nyt ilmastoälykkäällä uusiutuvalla energialla sinun, kanssaihmistesi ja ympäristön hyväksi. Olet nyt sähkön tuottaja etkä ole enää riippuvainen muista. Olet tehnyt muutoksen paremman maailman puolesta meille kaikille, omilla ehdoillasi.

On kuitenkin selvää, että hybridijärjestelmällä (tuuli/aurinko) voit hyödyntää, olosuhteista riippumatta, tuotantoa parhaalla mahdollisella tavalla. Alenna energiakustannuksia ja vähennät ympäristövaikutuksia - oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

Kokoopano esimerkki:

H2 - Hybridijärjestelmä paketti (Off-Grid, ei verkossa)

Windstar 1000 12V/24V

Windstar 1000 on tuuliturbiini, jolla on hyvin laaja tuulirekisteri. Viisiteräisen roottorin ansiosta Windstar 1000 tarjoaa runsaasti tehoa myös matalissa ja kohtalaisissa tuuliolosuhteissa. Windstar 1000 ei vaadi rakennuslupaa.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi lisää Windstar 1000: sta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurinkosähköpaneelit 3x 330W (yhteensä 990W)

330 W: n aurinkopaneelit vakiintuneelta toimittajalta joissa korkealaatuisimmat aurinkokennot ja suurin teho.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi lisää aurinkokennoistamme

 

 

 

 

 

 

 

MPPT-Tuuli/Aurinko Hybridi lataussäädin/invertteri 220V Aurinko-Tuuli hybridisäädin, tuuli 1000W , aurinko 1000W , Solar. 48V optimoidulla ohjauksella. (MPPT, PWM, Boost & Buck ja dumpload.)

Energiantuotanto mallikokoonpanossa

Laskelma esteettömästä ympäristöstä, jossa keskimääräinen tuuli 5 m/s. Kennot varjottomassa paikassa ja kaltevuus  45° etelään.  

Aurinko: Maksimiteho:1320W.Vuosituotanto: 1320kWh

Tuuli: Max power: 1000W Vuosituotanto: 1000kWh

Paristo: Suositeltu akun kapasiteetti: min. 500Ah. Suositeltu akkutyyppi: AGM, geeli tai Lithium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************************************************************************************************************

Raul Wikström
B.Sc. Eng. & Econ.
+358 (0)400 411107
E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaukset ja tuotetiedustelut

Ota meihin yhteyttä tilauksella tai kysymyksillä:

********************************************************************************

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

ccopyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi