Hybridijärjestelmät

Oma sähkö tuuliturbiineilla ja aurinkokennoilla

Windforcen hybridijärjestelmällä voit helposti ja hauskasti tuottaa omaa sähköä. Paras tehokkuus on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä energiajärjestelmiä joissa kaikki sisältyy hintaan jotta voit helposti ja hauskasti tuottaa kannattavasti omaa uusiutuvaa energiaia.

Alla voit lukea tarkempia tietoja hybridijärjestelmistämme ja lähettää tilauksia tai tarjouspyyntöjä kartoituskaavakkeen kautta.


Tietoja hybridijärjestelmistämme

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmiin. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Yhdistetyissä hybriidiideissä, energiantuotanto on lisääntynyt huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön.

Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia energiaa 80-90% vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä lakkaa tuottamasta aktiivisesti energiaa vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa.

Joustava järjestelmä

Aikaa, jolloin järjestelmä ei voi tuottaa energiaa, kompensoi se, että silloin kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta, saat ylituotannon. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai käyttää tavallista sähköverkkoa nettomittaukseen. Nettomittaus tarkoittaa että tuotettu ylijäämä voidaan lähettää sähköverkkoon ja palauttaa sitten kun oma tuotanto ei riitä. Verkkoyhteys edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

Maksimaalinen tuotto - Tyylikäs asennus

Mukautettujen mastojen ja tuotteiden sovituksen ansiosta asennus ei ole vain toimivaa ja tehokasta - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella.

Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä sähköntoimitustasi. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan missä asut ja millaiset olosuhteet siellä ovat . On kuitenkin selvää että Windforcen hybridijärjestelmän avulla voit hyödyntää olosuhteitasi parhaalla mahdollisella tavalla, alentaa energiakustannuksiasi ja vähentää ympäristövaikutuksiasi – oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

 

Hybridijärjestelmät

Näin tuulivoimajärjestelmät toimivat.

Se, miten tuuliturbiinit ja aurinkopaneelit toimivat pienimuotoisissa energiajärjestelmissä on itse asiassa melko yksinkertaista. Sama koskee oman sähkön tuottamista, se ei ole niin monimutkaista kuin ensinluulet. Alla on selitys.

 

Tekniikka

Energiajärjestelmä koostuu pääasiassa neljästä pääkomponentista: tuuliturbiineista, aurinkopaneeleista, akuista ja inverttereistä jotka ovat kytketty mastoon ja maahan haudatuilla kestävillä kaapeleilla.

1 Tuuliturbiini

Kompakti ja tehokas tuuliturbiini on sovitettu ottamaan maksimaalista energiaa yleisimmistä tuuliolosuhteista. Tuuliturbiinin generaattorissa tuulienergia muunnetaan sähköksi.

2 Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit imevät energiaa auringosta vaikka aurinko olisi osittain pilvien peitossa. Aurinkopaneelien aurinkokennot muuntavat aurinkoenergian sähköenergiaksi ilman päästöjä.

3A Verkkoliitäntä

Nettomittaus tarkoittaa sitä että sähköylijäämäsi lähetetään sähköverkkoon invertterin kautta. Tällä tavoin voit käyttää itse tuottamaasi sähköä samalla kun saat korvauksen tuottamastasi ylijäämästä. Esimerkiksi niinä päivinä kun on aurinkoista ja hyvin tuulista. Tämä edellyttää kuitenkin sopimusta sähköntoimittajan ja verkon omistajan kanssa, joten tarkista ensin heiltä.

3B:n akku

Vaihtoehto verkkoliitännälle on akusto. Akku varastoi tuuliturbiiniilla ja aurinkopaneeleilla tuottamasi energian. Akku toimii myös varmuusvarastona. Päivinä jolloin tuotat ylimääräistä, energia varastoidaan akkuun jotta voit käyttää sitä päivinä jolloin järjestelmäsi ei pysty tuottamaan tarpeeksi energiaa.

4 Invertteri

Tuuliturbiini- ja aurinkopaneelit tuottavat yleensä sähköä 12- 24 tai 48 V:ssa. Jotta voit käyttää sähköä kotonasi, asennamme invertterin joka muuntaa kaikenautomaattisesti normaaliksi 230 V jännitteeksi

5 Puhdas energia

Talosi toimii nyt ilmastoälykkäällä uusiutuvalla energialla sinun, kanssaihmistesi ja ympäristön hyväksi. Olet nyt oma sähkön tuottaja etkä ole enää riippuvainen muista. Olet tehnyt muutoksen paremman, maailman puolesta meille kaikille, omilla ehdoillasi.

 
**********************************************************************************************************************************B.Sc. Eng. & B.Sc. Econ. +358 (0)400 411107 -mail:Proscan Oy Taalintehtaantie 688 25900 Taalintehdas, Finland Office time: 9:00-17:00

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

WindPro tarvekartoitus kaavake

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

ccopyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi