Hybridijärjestelmät, aurinko- ja tuulinergiaa

Sähköä tuuliturbiineilla ja aurinkokennoilla

Proscan hybridijärjestelmällä voit helposti ja mukavasti tuottaa omaa sähköä. Paras tehokkuus on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi suunnittelemme täydellisiä energiajärjestelmiä, joissa kaikki sisältyy toimitukseen, jotta voit edullisesti tuottaa omaa uusiutuvaa energiaa. Alla voit lukea tarkempia tietoja hybridijärjestelmistämme ja lähettää jälleenmyyjämmelle tarjouspyyntö tarvekartoituskaavakkeen kanssa tai suoraan osoitteeseen wind@proscan.fi

 

Tietoja hybridijärjestelmistämme

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmiin. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Yhdistetyissä hybrideissä energiantuotanto on lisääntynyt huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön. Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia energiaa 80-90% vuoden ympäri. Järjestelmä lakkaa tuottamasta aktiivisesti energiaa vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa

 

Joustava järjestelmä

Aikaa, jolloin järjestelmä ei voi tuottaa energiaa, kompensoi se, että silloin kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta, saat ylituotannon. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai käyttää tavallista sähköverkkoa nettomittaukseen. Nettomittaus tarkoittaa, että tuotettu ylijäämä voidaan lähettää sähköverkkoon ja palauttaa sitten kun oma tuotanto ei riitä. Verkkoyhteys edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

 

 

Maksimaalinen tuotto - Tyylikäs asennus

Mukautettujen mastojen ja tuotteiden sovituksen ansiosta asennus ei ole vain toimivaa ja tehokasta - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella. Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä sähköntoimitustasi. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan missä asut ja millaiset olosuhteet siellä ovat. On kuitenkin selvää, että Proscan hybridijärjestelmän avulla voit hyödyntää olosuhteitasi parhaalla mahdollisella tavalla, alentaa energiakustannuksiasi ja vähentää ympäristövaikutuksiasi – oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

 

Näin tuulivoimajärjestelmät toimivat

Se, miten tuuliturbiinit ja aurinkopaneelit toimivat pienimuotoisissa energiajärjestelmissä on itse asiassa melko yksinkertaista. Sama koskee oman sähkön tuottamista, se ei ole niin monimutkaista kuin ensin luulet. Alla on selitys.

 

Tekniikka

Energiajärjestelmä koostuu pääasiassa neljästä pääkomponentista: tuuliturbiineista, aurinkopaneeleista, paristoista ja inverttereistä, jotka on kytketty seinäkaappiin ja maahan upotetuilla kestävillä kaapeleilla

 

Tuuliturbiini

Kompakti ja tehokas tuuliturbiini on suunniteltu taltioimaan maksimaalista energiaa yleisimmistä tuuliolosuhteista. Tuuliturbiinin generaattorissa tuulienergia muunnetaan sähköksi.

 

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit imevät energiaa auringosta vaikka aurinko olisi osittain pilvien peitossa. Aurinkopaneelien aurinkokennot muuntavat aurinkoenergian sähköenergiaksi ilman päästöjä.

 

Paristopaketti

Vaihtoehto verkkoliitännälle on paristo. Paristo varastoi tuuliturbiiniilla ja aurinkopaneeleilla tuottamasi energian. Paristo toimii myös varmuusvarastona. Päivinä jolloin tuotat ylimääräistä, energia varastoidaan parisroon, jotta voit käyttää sitä päivinä, jolloin järjestelmäsi ei pysty tuottamaan tarpeeksi energiaa.

 

Invertteri ja verkkoliitäntä

Tuuliturbiini- ja aurinkopaneelit tuottavat yleensä sähköä 12- 24 V tai 48 V:ssa. Jotta voit käyttää sähköä, toimitamme invertterin, joka muuntaa kaiken automaattisesti normaaliksi 230 V 50Hz jännitteeksi. Myös liitäntä paikalliseen sähköverkkoon on mahdollista. Liitäntä edellyttää nettomittarin asennusta mikä tarkoittaa, että sähköylijäämäsi lähetetään verkkoinvertterin ja talokeskusken kautta sähköverkkoon . Tällä tavoin voit käyttää itse tuottamaasi sähköä samalla kun saat korvauksen tuottamastasi ylijäämästä. Esimerkiksi niinä päivinä kun on aurinkoista ja hyvin tuulista. Tämä edellyttää kuitenkin sopimusta verkon omistajan kanssa, joten voimme tarkistaa sen sinulle palveluna.

 

Puhdas energia

Talosi toimii nyt ilmastoälykkäällä uusiutuvalla energialla sinun, kanssaihmistesi ja ympäristön hyväksi. Olet nyt sähkön tuottaja etkä ole enää riippuvainen muista. Olet tehnyt muutoksen paremman maailman puolesta meille kaikille, omilla ehdoillasi.

On kuitenkin selvää, että hybridijärjestelmällä (tuuli/aurinko) voit hyödyntää, olosuhteista riippumatta, tuotantoa parhaalla mahdollisella tavalla. Alenna energiakustannuksia ja vähennät ympäristövaikutuksia - oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

 

Kokoopano esimerkki:

E2 vain talon sisäiseen käyttöön ja E4 sisäiseen ja verkkoinvertterin käyttö.

Järjestelmä ZeroE2: off-grid, ei liitettävissä talokeskukseen. Aurinkoinen päivä ja keskituulessa 7m/s, vuosituotanto 100-8000kWh.

ZeroE2 off-grid: Jokatalon tehohybridi, tuuli- ja aurinkoenergiaa omaan käyttöön. Tasavirtaa 12V/24VDC ja vaihtovirtaa 230VAC 50Hz. Järjestelmän paristot toimivat energiapankkina. Suositus min. 500Ah Lithium AGM tai geeli paristo.

 

Järjestelmä ZeroE4: on-grid. Tehokas pienvoimala oman talokeskuksen kautta nettolaskutuksena valtakunnan verkkoon. Paristoa ei tarvita, verkko toimii energiapankkina. Tuulinen päivä ja keskituulessa 7m/s vuosituotanto 3000kWh-34000kWh

ZeroE5 on-grid: tuuli- ja aurinkoenergia omaan käyttöön, vaihtovirtaa 230VAC 50Hz. Ylituotanto myyntiin. Ei tarvita paristoja, verkko toimii energiapankkina. Paristo liitettävissä.

******************************************************************************************************************************************


+358 (0)400 411107
E-mail: media()proscan.fi

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaukset ja tuotetiedustelut

Ota meihin yhteyttä tilauksella tai kysymyksillä:

********************************************************************************

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

ccopyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi