Hybridijärjestelmät, Aurinko- ja Tuulinergiaa

Oma sähkö tuuliturbiineilla ja aurinkokennoilla

Windforcen hybridijärjestelmällä voit helposti ja hauskasti tuottaa omaa sähköä. Paras tehokkuus on aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä energiajärjestelmiä joissa kaikki sisältyy hintaan jotta voit helposti ja hauskasti tuottaa kannattavasti omaa uusiutuvaa energiaia.Alla voit lukea tarkempia tietoja hybridijärjestelmistämme ja lähettää tilauksia tai tarjouspyyntöjä kartoituskaavakkeen kautta.

 

Tietoja hybridijärjestelmistämme

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmiin. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Yhdistetyissä hybriidiideissä, energiantuotanto on lisääntynyt huomattavasti verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön.Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä, jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, voit poimia energiaa 80-90% vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä lakkaa tuottamasta aktiivisesti energiaa vasta, kun sää on täysin tuuleton ja todella harmaa.

 

Joustava järjestelmä

Aikaa, jolloin järjestelmä ei voi tuottaa energiaa, kompensoi se, että silloin kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta, saat ylituotannon. Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai käyttää tavallista sähköverkkoa nettomittaukseen. Nettomittaus tarkoittaa että tuotettu ylijäämä voidaan lähettää sähköverkkoon ja palauttaa sitten kun oma tuotanto ei riitä. Verkkoyhteys edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta sähköverkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

 

Maksimaalinen tuotto - Tyylikäs asennus

Mukautettujen mastojen ja tuotteiden sovituksen ansiosta asennus ei ole vain toimivaa ja tehokasta - se on myös tyylikäs ja miellyttävä katsella.

Nämä järjestelmät täydentävät ensisijaisesti säännöllistä sähköntoimitustasi. Se, kuinka paljon sähköä ne voivat tuottaa, vaihtelee sen mukaan missä asut ja millaiset olosuhteet siellä ovat . On kuitenkin selvää että Windforcen hybridijärjestelmän avulla voit hyödyntää olosuhteitasi parhaalla mahdollisella tavalla, alentaa energiakustannuksiasi ja vähentää ympäristövaikutuksiasi – oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

 

Näin tuulivoimajärjestelmät toimivat.

Se, miten tuuliturbiinit ja aurinkopaneelit toimivat pienimuotoisissa energiajärjestelmissä on itse asiassa melko yksinkertaista. Sama koskee oman sähkön tuottamista, se ei ole niin monimutkaista kuin ensinluulet. Alla on selitys.

Tekniikka

Energiajärjestelmä koostuu pääasiassa neljästä pääkomponentista: tuuliturbiineista, aurinkopaneeleista, akuista ja inverttereistä jotka ovat kytketty mastoon ja maahan haudatuilla kestävillä kaapeleilla.

1 Tuuliturbiini

Kompakti ja tehokas tuuliturbiini on sovitettu ottamaan maksimaalista energiaa yleisimmistä tuuliolosuhteista. Tuuliturbiinin generaattorissa tuulienergia muunnetaan sähköksi.

2 Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit imevät energiaa auringosta vaikka aurinko olisi osittain pilvien peitossa. Aurinkopaneelien aurinkokennot muuntavat aurinkoenergian sähköenergiaksi ilman päästöjä.

3A Verkkoliitäntä

Nettomittaus tarkoittaa sitä että sähköylijäämäsi lähetetään sähköverkkoon invertterin kautta. Tällä tavoin voit käyttää itse tuottamaasi sähköä samalla kun saat korvauksen tuottamastasi ylijäämästä. Esimerkiksi niinä päivinä kun on aurinkoista ja hyvin tuulista. Tämä edellyttää kuitenkin sopimusta sähköntoimittajan ja verkon omistajan kanssa, joten tarkista ensin heiltä.

3B:n akku

Vaihtoehto verkkoliitännälle on akusto. Akku varastoi tuuliturbiiniilla ja aurinkopaneeleilla tuottamasi energian. Akku toimii myös varmuusvarastona. Päivinä jolloin tuotat ylimääräistä, energia varastoidaan akkuun jotta voit käyttää sitä päivinä jolloin järjestelmäsi ei pysty tuottamaan tarpeeksi energiaa.

4 Invertteri

Tuuliturbiini- ja aurinkopaneelit tuottavat yleensä sähköä 12- 24 tai 48 V:ssa. Jotta voit käyttää sähköä kotonasi, asennamme invertterin joka muuntaa kaikenautomaattisesti normaaliksi 230 V jännitteeksi

5 Puhdas energia

Talosi toimii nyt ilmastoälykkäällä uusiutuvalla energialla sinun, kanssaihmistesi ja ympäristön hyväksi. Olet nyt oma sähkön tuottaja etkä ole enää riippuvainen muista. Olet tehnyt muutoksen paremman, maailman puolesta meille kaikille, omilla ehdoillasi.

Oma sähkö Hybridijärjestelmä

Oma sähkö tuuliturbiineilla ja aurinkokennoilla Windforcen hybridijärjestelmällä voit helposti ja hauskasti tuottaa omaa sähköäsi. Paras vaikutus saadaan aurinko- ja tuulienergian yhdistämisessä. Siksi tarjoamme täydellisiä energiajärjestelmiä, joissa kaikki sisältyy, jotta voit tuottaa omaa uusiutuvaa energiaa yksinkertaisella, hauskalla ja kannattavalla tavalla. Alempana sivulla voit lukea tarkempia tietoja hybridijärjestelmistämme ja lähettää tilauksia tai tuotetiedusteluja lomakkeen kautta.

 

Hinta esimerkkejä:

H2 - Hybridijärjestelmä paketti (Off-Grid, ei verkossa)

Sisältö

Windstar 1000 48V (off-grid)

Windstar 3000 on tuuliturbiini jolla on hyvin laaja tuulirekisteri. Viisiteräisen roottorin ansiosta Windstar 1000 tarjoaa runsaasti tehoa myös matalissa ja kohtalaisissa tuuliolosuhteissa. Windstar 1000 ei vaadi rakennuslupaa.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi lisää Windstar 1000: sta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurinkosähköpaneelit 3x 330W (yhteensä 990W)

330 W: n aurinkopaneelit vakiintuneelta toimittajalta joissa korkealaatuisimmat aurinkokennot ja suurin teho.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi lisää aurinkokennoistamme

 

 

 

 

 

 

Muut sisältyvät

Aurinko-Tuuli Hybridi ohjain, 2000W 48V dumppauksella.

 

 

 

 

 

Energiantuotanto

Laskelma esteettömästä ympäristöstä jossa keskimääräinen tuuli 5 m/s. Kennot varjottomassa paikassa ja kaltevuus  45° etelään.  

Aurinko: Maksimiteho:990W. Vuosituotanto: 990 kWh.

Tuuli: Max power: 1000W Vuosituotanto: 3000kWh.

Hinta esim. 8552 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mukaan lukien kaikki edellä mainitut, pois lukien asennus, paristot ja kaapeli-/asennuslaitteet.

Valinnainen

Valinnainen

MPPT-Tuuli/Aurinko Hybridi lataussäädin (korvaa tavallisen säätimen) Aurinko-Tuuli hybridisäädin, tuuli 1000W , aurinko 1000W , Solar. 48V optimoidulla ohjauksella. (MPPT, PWM, Boost&Buck ja dumpload.)

Hinta esim. 2 737 €

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________

H3 - Hybridijärjestelmä paketti (On-Grid, verkossa)

Sisältö

 

Windstar 3000 110/230V (verkossa)

Windstar 3000 on tuuliturbiini jolla on hyvin laaja tuulirekisteri. Viisiteräisen roottorin ansiosta Windstar 3000 tarjoaa runsaasti tehoa myös matalissa ja kohtalaisissa tuuliolosuhteissa. Windstar 3000 ei vaadi rakennuslupaa.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi lisää windstar 3000: sta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invertteri Windstar (on-Grid)

Ginlongin invertteri, jonka suurin teho on 3.5 kW jatkuva toiminta. (3,8 kW:n huipputeho)

 

 

Aurinkokennot, paketti 5.5kW 3-vaihe asennusjärjestelmällä
Aurinkopaneelit monikiteinen 24 x 330W, (Yhteensä: 7920 Wattia)

Aurinkokennot, joilla on korkein laatu ja suurin teho.
Ruotsalainen asennusjärjestelmä alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä.

Napsauta kuvaa tai linkkiä lukeaksesi aurinkokennoistamme

 

Energiantuotanto

Laskelma esteettömästä ympäristöstä jossa keskimääräinen tuuli 5 m/s.Kennot varjottomassa paikassa ja kaltevuus  45° etelään.  

Aurinko: Maksimiteho:5760W.Vuosituotanto: 5760kWh

Tuuli: Max power: 3000W Vuosituotanto: 3000kWh

 

Hinta esim.

27367 €

Mukaan lukien kaikki edellä mainitut, pois lukien asennus- ja kaapeli-/asennuslaitteet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tietoja hybridijärjestelmistämme

Hybridijärjestelmämme perustuvat tuuliturbiinien ja aurinkokennojen yhdistelmään. Jotta luonnon vaihtelevia energiavirtoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti, tarvitaan yhdistelmä. Yhdistetyissä ratkaisussa olemme havaitsemaan merkittävän energian talteenoton kasvun verrattuna vain yhden energialähteen käyttöön.

Oikein asennetulla hybridijärjestelmällä jossa on aurinkokennoja ja tuuliturbiineja, energiaa voidaan muuttaa 80–90% vuoden kaikista tunneista. Järjestelmä ei tuota aktiivisesti energiaa kun on täysin tuuleton ja todella harmaa ilmasto. Joustava järjestelmä Kuitenkin sinä aikana jolloin järjestelmä ei voi tuottaa energiaa, kompensoituu se kun on paljon auringonpaistetta ja voimakasta tuulta jolloin syntyy ylituotantoa.

Tämä ylituotanto voidaan joko varastoida akkuihin tai käyttää tavallista sähköverkon nettomittaukseen. Nettomittaus tarkoittaa että tuotettu ylijäämä voidaan lähettää sähköverkkoon ja palauttaa sitten kun oma tuotanto ei riitä. Verkkoliitäntä edellyttää pätevän sähköasentajan asennusta sekä sopimusta verkon omistajan ja sähköntoimittajan kanssa.

 

Maksimaalinen teho - Tyylikäs asennus

Mukautettujen mastojen ja tuotteiden sovittamisen ansiosta asennus ei ole vain toimivaa ja tehokasta – siitä tulee myös tyylikäs ja houkutteleva katsoa. Nämä asennukset täydentävät ensisijaisesti vakinaista verkkosähkön käyttöä. Se, kuinka paljon nämä asennukset voivat tuottaa vaihtelee sen mukaan missä asut ja mitkä ovat paikalliset olosuhteet.

On kuitenkin selvää että Windforce hybridijärjestelmällä voit hyödyntää, olosuhteista riippumatta, tuotantoa parhaalla mahdollisella tavalla. Alennat energiakustannuksia ja vähennät ympäristövaikutuksia - oman tuottamasi vihreän sähkön ansiosta.

Tilaukset ja tuotetiedustelut

Ota meihin yhteyttä tilauksella tai kysymyksillä:

************************************************************************************

Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Hinnat sis 24% alv

 

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaukset ja tuotetiedustelut

Ota meihin yhteyttä tilauksella tai kysymyksillä:

********************************************************************************

Proscan Oy
Taalintehtaantie 688
25900 Taalintehdas, Finland
Office time: 9:00-17:00


Tilaukset ja tarjouspyynnöt: wind()proscan.fi

Tarvekartoitus PDF kaavake

Hae täältä ilmainen PDF sovellus Adobe Reader Adobe Reader

 

 

Takaisin: tuotteet

 

 

ccopyright © 2022, Proscan Oy Taalintehtaantie 688, 25900, Taalintehdas, +358400411107, wind@proscan.fi